dimarts, 31 d’octubre del 2017

TREBALLEM L'EXPOSICIÓ DE NÚRIA IVERN

XI EDICIÓ D’ARTISTES PRÒXIMS 2017
POTS PARLAR?
Projecte de ceràmica i paraules
L’exposició

            Aquesta exposició és un projecte que relaciona ceràmica (i fang), natura (pedres, fusta) i paraules. Consta de dues parts: els quatre quadres penjats a les parets i la filera de pedres que descriuen una frase en anglès.

            En la primera part, Núria Ivern escull 4 frases de Haruki Murakami, on s’ha “buidat” una paraula del paper, que a la vegada la podem veure gravada sobre una “pedra” de fang blanc tancada en un pot de vidre. Fa així un joc de conceptes.

            En la 2a part, una fila de “pedres” de ceràmica conformen una frase que parla sobre la força i el poder de les paraules. “Quan una imatge és una paraula, o millor, quan una paraula esdevé imatge, aquesta reverbera el seu missatge i la seva força es multiplica per mil”


Núria Ivern

Des de les matèries del departament d'arts plàstiques: l'optativa de 4t d'eso de plàstica i de dibuix artístic de 2n de batxillerat, hem treballat l'exposició de la Núria Ivern que hi ha al nostre centre. La mateixa artista ens va acompanyar en la sessió dedicada des del 2n de batxillerat (el dijous 19 d'octubre), per a compartir algunes de les reflexions que es desprenen al contemplar la seva obra. Els alumnes van poder-li fer preguntes directes i aclarir dubtes. Amb la realització d'unes activitats van poder estudiar conceptes artístics i aspectes plàstics comentats a les classes, però en aquesta ocasió en un entorn real i proper. A més, a 4t d'eso, estan treballant un projecte personal sobre dibuix artístic, i és fàcil establir paral.lelismes entre el que han de fer els alumnes i el que mostra Núria Ivern, en un projecte personal.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada